Kennis van kwaliteit in bodem en archeologie

Nieuwe Programmasecretaris Bodembeheer SIKB

Peter te Morsche is per 15 oktober jongstleden aangesteld als nieuwe Programmasecretaris Bodembeheer SIKB. Peter werkt al bijna 30 jaar bij TAUW en heeft zijn sporen verdiend als deskundige op het gebied van met name veldwerk en onderzoek van de bodem. Tot voor kort leidde hij daar het veldwerkteam, dat bestaat uit 30 FTE. De mooie uitdaging om als programmasecretaris aan de slag te gaan bij het SIKB, komt daarom ook op een goed moment.

‘Ik streef in mijn werk altijd naar de hoogste kwaliteit in een veilige werkomgeving. Daarnaast ben ik goed in staat om de theorie te vertalen naar de praktijk, en andersom misschien nog wel beter. De taak om nu bij te dragen aan de kwaliteitsstandaard in de sector spreekt me erg aan; ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging’, aldus Peter.

Met het vertrek van Arthur de Groof was bij SIKB een vacature ontstaan. In overleg met Peter wordt de precieze invulling van zijn werk vastgesteld. Dat kan gaan betekenen dat er nog wat herschikking van taken van andere SIKB-medewerkers zal plaatsvinden.


Peter te Morsche – eigen foto